Glow Brown

I I I

Dobrobiti mrkvovog ulja

Macerat mrkve iznimno je bogat beta-karotenom.

Potiče stanice kože na regeneraciju i djeluje protuupalno. Koristi se praktički za sva kožna oštećenja i poteškoće poput akne rozacee, staračkih pjega, strija, atopijski dermatitis, opekotine .

Macerat mrkve se koristi za tretiranje ožiljaka , te za njegu svih tipova kože, a pogotovo suhe, zrele i oštećene.

Izvrstan za njegu kože prije i nakon sunčanja. Beta karoten štiti kožu od oksidacijskih oštećenja tijekom izlaganja suncu, spriječava reakcije fotoosjetljivosti i ubrzava tamnjenje.

MRKVA OBILUJE KAROTENOIDIMA* KOJI KOŽI DAJU LIJEPI BRONČANI SJAJ ČINEĆI JU JOŠ LJEPŠOM I ZDRAVIJOM

 Potiče sintezu melanina.

Pomaže u cijeljenju suhe, ispucale kože. Pomaže u hidrataciji kože .

NAJJAČE DJELUJE U NJEZI ZA SUNČANJE I TAMNJENJE KOŽE TE KAO TRETMAN:

Sadržaj fenolnih antioksidansa i triterpena čini ga dobrim izborom za njegu masne kože sklone nastanku komedona i akni.

prethodna objava slijedeća objava
« »

Što je novo

Iskustva kupaca !! Šaljite nam i vi svoje dojmove.

Kozmetika namjenjena tebi

Kako naručiti? Načini plačanja?

Sve novosti
Glow Brown, 2022 Sva prava pridržana dizajn: Viktor